Wprowadzenie

1. Kotlet schabowy 10,00
2. Kotlet drobiowy 11,00
3. Szwajcar – schab z serem 11,50
4. Górniczy - schab z pieczarkami 11,00
5. Hutniczy - schab pieczarki i ser 12,00
6. Dewolaj - filet z masłem 11,50
7. Hawajski - filet z ananasem,
serem i papryką słodką
12,50
8. Eskalop - schab z pieczarkami, szynką,
serem i papryką ostrą
12,50
9. Filet w płatkach kukurydzianych 11,50
10. Firmowy - schab,pieczarki,ser,sos czosnkowy, ketchup 13,50
11. Pożarski - filet mielony 11,50
12. Stek-mięso mielone wieprzowe z cebulą 11,50
13. Karkówka w sosie własnym 12,50
14. Gulasz węgierski 11,00
15. Wątróbka wieprzowa 6,50
16. Wątróbka drobiowa 7,50
17. Filet rybny - mintaj 10,00

Wprowadzenie

1. Pierogi ruskie 11,00
2. Pierogi z kapustą i pieczarkami 12,00
3. Pierogi z mięsem 13,00
4. Placek po węgiersku duży 17,50
5. Placek po węgiersku mały 12,50
6. Placki ziemniaczane 7,00

Informacj

1. Pomidorowa 5,00 (duża) / 3,50 (mała)
2. Żurek 6,00 (duża) / 4,50 (mała)
3. Flaki 8,00 (duża) / 6,00 (mała)
4. Krupnik 5,00 (duża) / 3,50 (mała)
5. Zupa dnia 6,00 (duża) / 4,50 (mała)

Informacje 2

1. Ogórek kiszony z cebulką 3,50
2. Kapusta biała 3,50
3. Kapusta kiszona 3,50
4. Kapusta czerwona 3,50
5. Kapusta zasmażana 3,50
6. Marchewka 3,50
7. Buraki 3,50
8. Bukiet surówek mały* 4,00
* Do wyboru 3 różne surówki
lub wybrane losowo

Informacje 2

1. Frytki 6,00
2. Ziemniaki 5,00
3. Kopytka 7,00
4. Kasza gryczana 3,00

Informacje 2

1. Sos czosnkowy 2,00
2. Sos pieczeniowy 1,00
3. Ketchup 0,50
4. Śmietana 0,50